Naslovnica arrow Naručivanje i isporuka ruža
Naručivanje i isporuka ruža

Već dvadeset godina uvjeravamo naše kupce da se ruže kupuju i sade u jesen. U tome smo dosta uspješni. Danas jedan veći dio ljudi, koji žele formirati ružičnjak ili posaditi nekoliko ruža u svom vrtu, planira to učiniti u jesen. U cijeloj toj priči  važno nam je da su naši kupci zadovoljni izborom sorti i kvalitetom sadnica, a jesenska sadnja jedan je od najvažnijih razloga potpunog uspjeha u uzgoju ruža  i zadovoljstva naših kupaca.  
Narudžbe za sadnice ruža primamo već od 01. lipnja. U kolovozu i rujnu neke sorte mogu biti rasprodane. Stoga je narudžbu najbolje poslati na početku ljeta kad su na raspolaganju sve sorte iz ponude. 

narucivanje_kropano.jpg

Osim putem on-line kataloga, ruže možete naručiti i pozivom na broj 042/810-176 ili 091/562-88-02 te elektronskom poštom na adresu Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript

Cijena klasičnih ruža je 20,00 Kn. Ukoliko ruže šaljemo poštom kupac snosi trošak poštarine. Trošak poštarine iznosi 25,00 Kn po paketu.

10 sadnica x 20,00                                    = 200,00
Poštarina                                                  = 25,00
Provizija domače pošte                               = 8,23
 (225,00x3,66%)
___________________________________________________________________
UKUPNO:                                                                   = 233,23

U jedan paket stane maksimalno 20-25 ruža što ovisi o jačini sadnica, (penjačice su bujnije, floribunde malo manje...). Ukoliko naručujete više od 25 sadnica, sigurno če biti dva pketa a poštarina če iznositi 50,00 Kn. Plača se pouzećem. Kod preuzimanja paketa, vaša pošta zračunava 3,66% provizije za prebacivanje novca do pošte Ludbreg. Iznad dajemo primjer obračuna za narudžbu od 10 sadnica ruža. Ukoliko želite izbjeći profiziju od 3,66% na ukupnu vrijednost, sadnice možete platiti na žiro račun putem predračuna.        

Minimalna narudžba je 5 sadnica. Na svakih deset komada darujemo jednu besplatnu po našem izboru. Isporuka je u drugoj polovici listopada i početkom studenog  ukoliko nas ne omete duže kišno razdoblje u to vrijeme. Isporuku vršimo po redoslijedu primitka narudžbi, a nakon isporuke za Liku i Gorski Kotar. Svaka sadnica ima etiketu s oznakom grupe, sorte i boje. Iako posljednjih godina imamo sve više upita, sadnice ruža na područje BIH i Srbije poštom ne isporučujemo.

Cijena sadnica ruža za kupce iz država članica EU je 3,00 eura. Trošak poštarine je puno veći. Za detaljne informacije kontaktirajte nas putem e-maila. Primjere izračuna poštarine za pojedine države iz EU možete vidjeti i na internet stranici Hrvatske pošte: www.posta.hr/cjenik-on-line 

Za sloveniju ne vrijede vrijednosti poštarina navedenih u cjeniku Hrvatske pošte jer ruže za kupce iz Slovenije šaljemo iz pošte Ormož, te su zbog toga znatno niži. 

Ruže stablašice naručuju se posebno jer ih poštom isporučujemo u posebnim većim kutijama. Stoga narudžba za ruže stablašice nije vezana uz narudžbu za standardne sadnice. Minimalna narudžba za ruže stablašice je 2 komada. Cijena jedne sadnice je 110,00 Kn. U tu cijenu uključena je poštarina i trošak pakiranja i provizija domaće pošte. Ako sadnice ruža stablašica podižete kod nas, cijena je 90,00 Kn. Cijena ukrasnih vrba je 75,00 kn, odnosno 95,00 kn ako ih šaljemo poštom. 

Ukoliko postoje bilo kakve nejasnoće ili želite dodatne informacije, javite nam se bez ustručavanja.
naslovna_bottom.jpg